Rätt sökord hjälper er att nå en högre placering på Google

Vi på Direktonline hjälper er att hitta rätt sökord för er verksamhet, för att sedan bygga upp en relevant och logisk struktur i form av intresseväckande rubriker och informerande textinnehåll.

  • Vad är SEO?
  • Hur fungerar tjänsten?

Sökmotorsoptimering som ger din hemsida en högre placering på Google

Med hjälp av SEO, även kallat sökmotoroptimering, kan ni optimera er hemsida och därmed öka chansen att nå en högre placering på Google och andra sökmotorer. SEO handlar inte bara om att hitta populära sökord, utan kräver även ett gediget arbete med att strukturera upp webbsidans texter och länkar utifrån en logisk uppbyggnad. Det handlar med andra ord om att göra det enkelt för diverse sökmotorer att indexera och förstå innehållet på er webbsida. 

Vi hjälper dig nå en högre rankning

Vi startar alltid våra samarbeten med en konsultation där ni får välja ut de sökord som ni vill använda för att nå en högre rankning. Därefter genomför vi en sökordsanalys, och väljer tillsammans ut de mest relevanta sökorden för er verksamhet. 

Textarbetet utgår från att logiskt bygga upp informerande och säljande texter med fokus på de sökoptimerade orden. Vi börjar processen med att skapa intresseväckande rubriker, för att sedan fylla på med säljande produktbeskrivningar och matnyttig information. Vi arbetar även med att bygga upp en tydlig länkstruktur, både internt och externt samt optimera metatitlar, metabeskrivningar och alt-taggar. 

Är du intresserad av tjänsten och vill veta mer? Kontakta oss för upplägg och offert.

 

Hemsidor

Vi hjälper er att skapa personliga, kommunikativa och kvalitativa hemsidor som anpassas efter marknadens behov

Länk

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.