Effektiva maillösningar som underlättar din vardag

Vi erbjuder konvertering av säkra och effektiva maillösningar!

Microsoft Office 365

Microsoft 365 möjliggör en säker, effektiv och användarvänlig maillösning - både för företag och privatpersoner. Med hjälp av dess moderna och dynamiska system kan du enkelt fördela utrymme, dela kalendrar samt dokument och mötesanteckningar på ett tryggt och säkert sätt. När du byter till 365-lösningen får du även tillgång till hela Office-paketet innehållandes Word, PowerPoint, Excel, Teams One drive med mera.

Vi på Direktonline hjälper dig att konvertera till den nya maillösningen, importera och exportera mail, tillhandahåller guidning av det nya systemet samt fri support.

Vill du byta till Microsoft 365? Kontakta oss redan idag!

 

Webbmail

Med en webbaserad mail kan du koppla upp dig och arbeta vart som helst utan behov av varken app eller en specifik mailklient. Du loggar enkelt in via webbläsaren och kan på ett smidigt sätt manövrera din jobb- eller privatmail.

Vi på Direktonline hjälper dig att skapa konto och erbjuder kostnadsfri guidning och support av din webbmail. 

Kontakta oss för uppstart och registrering!

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.