Om byrån

Vi sätter dig och din verksamhets behov i fokus

Direktonline (DO Sverige AB) är en webbyrå som sätter kundens behov och vision i fokus. Vi tror på ett gediget och nära samarbete för att kunna nå bästa möjliga resultat. Vi vill göra er digitala närvaro personlig och mottagaranpassad så att ni kan komma ett steg närmre era kunder och intressenter. Med balans mellan modernitet och användarvänlighet kan vi tillsammans skapa personliga webbsidor som lyfter och framhäver er företagsidentitet.

Från våra lokaler i Vasastaden, centrala Göteborg arbetar vi dagligen med att skapa webbplatser som både attraherar och informerar. Vi har varit verksamma sedan 2006 och har idag vuxit till att bli nio medarbetare, var och en med sin unika spetskompetens.

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.