Bli återförsäljare av Bliss CMS och våra övriga tjänster

Vi erbjuder ett av marknadens enklaste och mest produktiva CMS-verktyg, anpassat efter alla olika typer av företag och användare.

Vi har ett attraktivt upplägg för återförsäljare och er arbetsinsats är minimal.

Utöver webbproduktioner så erbjuder vi även de flesta kringtjänster som

  • SEO
  • Google Ads
  • Sociala medier
  • Texter
  • Grafiska manualer

Bli partner och ta del av av en växande IT-lösning! Vi tillhandahåller utbildning av verktyget, trygga avtal och prisvärda licenser. 
Kontakta oss idag för mer information.

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.