Vad är bra design och
vad fungerar på webben?

En grafisk profil innefattar både logga, färg och form vilka tillsammans skapar en enhetlig företagsidentitet. Med rätt design kan ert företag skapa goda kommunikationsmöjligheter och därmed öka er digitala närvaro.

En grafisk profil för alla tillfällen

En grafisk profil som framhäver företagets främsta egenskaper

Skapandet av den grafiska profilen sker alltid i nära samarbete med våra kunder. Därmed kan vi säkerställa att den avspeglar er företagsidentitet och vision på ett naturligt och genuint sätt. 

Grafisk design är en viktig komponent i skapandet av en modern och användarvänlig hemsida. Just därför är det viktigt att webbsidan designas med hänsyn till både form och navigering. Genom ett transparent samarbete får även ni som kunder en möjlighet att påverka design och utformning, för att kunna skapa effektiva och fungerande kommunikationslösningar.

01

Behovsanalys

En genomtänkt grafisk profil baseras på en grundlig behovs- och omvärldsanalys. Därför inleds varje samarbete med ett samtal mellan kund och designer, där vår digitala kommunikatör får en inblick i ert företag, er företagsidentitet och vad ni önskar förmedla.

02

Formgivning

Format efter analys och behov skapas ett designförslag. Förslaget går ni sedan gemensamt igenom för att bygga vidare på er grafiska profil, där färg och form får skapa en tydlig och avspeglande identitet.

03

Vidare arbete

Designförslaget redigeras tills ni känner er hundra procent nöjda med resultatet, och går sedan till produktion. Som en guide för ert vidare arbete med den visuella identiten skapas en grafisk manual.

Grafisk formgivning

Behöver ni visitkort att dela ut till nya kunder, digitala broschyrer till hemsidan eller kanske en rollup till mässan?

Länk

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.