Vi skapar stilrena och prisvärda
hemsidor från grunden

Så här jobbar vi med våra webbproduktioner.

Bästa möjliga starten

Kostnadsfri konsultation

Vi startar varje projekt med att tillsammans med er gå igenom vad ni vill förmedla med er nya webbplats, samt vilket syfte den har och vilket resultat ni önskar uppnå. Kanske ska hemsidan underlätta för er att driva nya trafik eller för att vårda och informera er befitnliga kundbas? Vilka funktioner är viktiga för att lyckas med detta? Behöver ni ett enkelt sätt för produktvisning, e-handel, responsiv mobilanpassning av hemsidan eller andra funktioner? Vi lämnar alltid ett fast pris per offert som ni kan ta ställning till i lugn och ro.

01

02

Webbdesign-utsidan räknas visst

Design & struktur

Om ni väljer att jobba med oss har vi redan nu en bra uppfattning om hur er webbplats ska byggas upp, struktureras och om den behöver vara responsiv. Vi tittar på hur ni profilerar er i dagsläget och hur ert grafiska material ser ut i övrigt. Därefter kombinerar vi detta med nya idéer och tar fram en elegant webbdesign med bra informationsstruktur och rätt känsla. När vi har hittat grundformen i designen för hemsidan går vi vidare till nästa spännande steg i processen!

Det har aldrig varit enklare

Hantering av material

När designen är klar så byggs skissen till en riktig hemsida med vårt publiceringsverktyg Bliss Webbstudio. Alla funktioner vaknar nu till liv och vi kan börja lägga in er text och bildmaterial på rätt ställe. Givetvis anpassas koden enligt rådande standard så att er webbplats fungerar i alla typer av webbläsare och enheter, läs mer om redigeringsverktyget.

03

04

Att säga adjö kan vara angenämnt

Lansering & utbildning

När vi fyllt er hemsida med ert material gör vi en leveranskontroll, lägger upp e-postkonton, aktiverar statistikverktyg samt går igenom hur publiceringsverktyget fungerar. Inom kort har ni lärt er verktyget och kan sedan enkelt uppdatera texter, byta bilder samt tidstyra publicering av nyheter samt kampanjer och bildspel på egen hand. Något som underlättar er planering och framtida uppdateringar.

När ni känner er trygga med att allt blev som ni ville, är det dags att säga adjö (för den här gången) och låta er pröva era vingar på egen hand. Men självklart finns vi fortfarande här för dig! Vår support är öppen varje dag för att svara på frågor. 

Vi erbjuder även konvertering till enkla och effektiva maillösningar. Läs mer här!

E-handel

Vi hjälper er att skapa en modern och tilltalande e-handel. Med rätt design, utformning och tonalitet gör vi ert företag konkurrentkraftigt på marknaden.

Länk

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.