STARTA E-HANDEL

Vi vet hur ni lyckas med att starta e-handel

På vårt kontor i Göteborg utvecklar vi och designar e-handelslösningar till kunder runt om i hela landet. Vi hjälper er från start till en framgångsrik e-handel!


 

TA ER WEBBSHOP TILL EN NY NIVÅ

Starta e-handel med oss

I samarbete med er som kund tar vi fram en unik design och all nödvändig funktionalitet för att kunna komma igång med er e-handel eller öka omsättningen i en redan etablerad webbshop. 

När design samt installation är färdig lägger vi in de första produkterna åt er samt visar hur ni genom några enkla knapptryckningar kan utöka ert sortimentet, skapa olika prislistor, erbjudanden, rabatter, se orderhistorik och mycket mer.

Behöver ni hjälp med att koppla ihop er webbshop med ett affärssystem som exempelvis Visma SPCS, Specter, Hansa World, Garp m.fl. eller sajter såsom Prisjakt och Pricerunner, då har vi kontakterna, erfarenheten och kunskapen.

 

Unik design av er e-handel

 Allt sker utefter era önskemål, behov, målgrupp och syfte.

Vi levererar designförslag på såväl startsida som produktvyer, förslagen bollas och justeras tills vi hittat rätt känsla och struktur. I nästa steg påbörjas arbetet med att anpassa funktionaliteten utefter ert sätt att jobba och vårt arbete är inte klart förrän ni är helt nöjda med er levererade webbshop.

Vi vet vad som krävs för att skapa fler affärer och tillsammans med er, lyfter vi ert varumärke och skapar förutsättningarna för att sticka ut i konkurrensen om kunderna.

 
VALFRIHET TILL ERA KUNDER

Koppla er e-handel till de betalsystem era kunder efterfrågar

När ni ska starta er e-handel kommer ni även behöva ett sätt att ta betalt av era kunder. Därför kan vi till er webbshop koppla en mängd olika betalsystem, allt för att göra det så enkelt som möjligt för era kunder. Vi har kontakterna och vägleder er gärna i valet av en eller flera lämpliga leverantörer. Läs mer om de olika tjänster våra partners kan erbjuda på deras hemsidor, Payex, Dibs, Klarna samt Payson.

 

Detaljerad statistik

Få full kontroll över er e-handel och marknadsföring
Vi ger er tillgång till statistik över handeln i er webbshop och ni kan på ett enkelt sätt se trafiken ni haft på er webbplats samt hur era kunder hittade till er.

Ett värdefullt verktyg som kan hjälpa er att få fler besökare och kunder i er webbshop.

Har ni råd att inte mäta era resultat? Genom att lära känna era besökare kan ni även se till att synas i rätt forum, vid rätt tillfälle och få ut maximal effekt av era marknadsinsatser. 

 

Koppling mot affärssystem

Bliss E-handel kan via vårt samarbete med Sharespine kopplas mot en rad olika system så som Visma SPCS, Fortnox, Specter, Mamut, Hogia, E-conomic m.fl. Genom att koppla ert ekonomisystem mot er webbshop kan ni synkronisera lagersaldo, prislistor, artiklar och kunder med mera.

Order som görs i webbshopen överförs automatiskt till ert ekonomisystem. Tack vare kopplingen mot er webbshop minimeras administration kring order och register.

Har ni ett annat affärssystem än ovan nämnda? Ring oss och berätta hur ert behov ser ut så kan vi skräddarsy en lösning som effektiviserar och maximerar er e-handel.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.