Vi vet hur ni lyckas med att
starta e-handel

På vårt kontor i Göteborg utvecklar vi och designar e-handelslösningar till kunder runt om i hela landet. Vi hjälper er från start till en framgångsrik e-handel!

Starta E-handel

Ta er webbshop till en ny nivå

Starta e-handel med oss

I samarbete med er som kund tar vi fram en unik design och all nödvändig funktionalitet för att kunna komma igång med er e-handel eller öka omsättningen i en redan etablerad webbshop. 

När design samt installation är färdig lägger vi in de första produkterna åt er samt visar hur ni genom några enkla knapptryckningar kan utöka ert sortimentet, skapa olika prislistor, erbjudanden, rabatter, se orderhistorik och mycket mer.

Behöver ni hjälp med att koppla ihop er webbshop med ett affärssystem som exempelvis Visma SPCS, Specter, Hansa World, Garp m.fl. eller sajter såsom Prisjakt och Pricerunner, då har vi kontakterna, erfarenheten och kunskapen.

  • Unik design
  • CMS-verktyg
  • Betalsystem
  • Affärssystem

Vi hjälper er att skapa en unik design till er e-handel

Designen av er e-handel sker utefter era önskemål, behov, syfte och målgrupp. Vi skapar och tar fram designförslag på såväl startsida som produktvyer, och förslagen analyseras och justeras till vi hittat rätt känsla, tonalitet och struktur. Därefter påbörjas arbetet med att anpassa funktionalitet efter er verksamhet, och vårt arbete är inte klart förrän ni känner er helt nöjda med resultatet.

Med hjälp av rätt design och utformning kan er e-handel skapa nya affärsmöjligheter, lyfta ert varumärke samt möjliggöra förutsättningar för att kunna agera konkurrenskraftiga på marknaden.

Vi tillhandahåller även installation och konvertering av lättnavigerade och effektiva maillösningar. Läs mer här!

Bliss Webbstudio - ett lättanvänt verktyg som möjliggör enkel redigering

I vårt unika CMS-verktyg Bliss Webbstudio skapar vi moderna och användarvänliga webbsidor. Bliss erbjuder en helhetslösning med ett lättmanövrerat verktyg vilket möjliggör för dig som kund att enkelt redigera och publicera unikt material, oberoende av tidigare datorvana och digital erfarenhet. 

Våra utvecklare formar och installerar webbsidan för att ni ska kunna gå in och redigera texter och bilder på egen hand, utan att behöva vara oroliga för att gå miste om installerad programmering. Verktyget möjliggör en effektiv och lättnavigerad helhetslösning, vilket gör att ni enkelt kan komma i direktkontakt med era kunder och besökare.

Mer om redigeringsverktyget

Koppla er e-handel till de betalsystem era kunder efterfrågar

Med en modern e-handel tillkommer även valet av ett fungerande betalsystem. När webbsidan är klar och ni är redo för att starta upp din verksamhet kommer ni behöva ett effektivt system som gör det enkelt för dina kunder att genomföra sina köp.  

För att underlätta betalningsprocessen erbjuder vi uppkoppling mot en mängd olika betalsystem såsom Swedbank Pay, Stripe eller Klarna. Det viktigaste är att ni väljer en betallösning som gör att både ni och era kunder kan känna sig trygga. Skulle ni vara osäkra på vilket system som passar er e-handel bäst vägleder vi er gärna genom beslutsprocessen.

Koppla er e-handel mot effektiva affärssystem

Via Bliss kan vi via vårt samarbete med Sharespine koppla upp er e-handel mot en rad olika system såsom Visma, Visma E-conomic, Business central, Mamut, Specter och iFenix med flera. Genom att koppla ert ekonomisystem mot er webbshop kan ni enkelt synkronisera lagersaldo, prislistor, artiklar, kunder med mera. Uppkopplingen underlättar därmed er administration av ordrar och kundregister. 

Om ni har ett annat affärssystem än de som nämnts ovan är ni varmt välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er att hitta en lösning som underlättar och effektiviserar ert arbete med er e-handel.

Grafisk identitet

Öka er varumärkeskännedom med en genomtänkt grafisk profil. Vi hjälper er att skapa en enhetlig företagsidentitet, både på webben och i andra kanaler.

Länk

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.