Tillbaka

Dedicated of Sweden

Välkommen till Dedi:Cated of Sweden, före detta Light Elegance Göteborg. Här arbetar våra professionella terapeuter för att just Du ska bli nöjd med ditt besök hos oss.

Vi har i dagsläget nagelterapeuter, fransstylist, vaxterapeut, spraytan att erbjuda i behandlingsväg.

Bokning kan göras här på hemsidan via vår onlinebokning eller via telefon 031-711 35 15.

 

Butik

Dedi:Cated of Sweden är återförsäljare/distributör av Nail:Code nagelsystem och många andra produkter för professionella nagelterapeuter. Är du nagelterapeut vill vi att du tar med ditt diplom, godkänt av SANSA eller SEYF samt legitimation första gången du handlar av oss. Vi har massor av produkter till försäljning även till privatpersoner såsom glitter, dekorationer, nagellack, nageloljor, handkrämer, lösfransar och mycket mer!

Vi har även webshop där du kan handla hemifrån, både som terapeut och slutkund! Registrera dig på  http://dedicated.se/medlem/ny/

 

Skola
Dedi:Cated of Sweden är en mycket populär skola där du kan utbilda dig till nagelterapeut. Utbildningen är godkänd av Svenska Branschorganisationer och ger dig en gedigen grundutbildning som nagelterapeut. Utbildningen är en yrkesutbildning, när du gått klart vår utbildning är du redo för att börja ditt nya yrke som nagelterapeut.

Vi har dekorationsutbildningar, där du lär dig olika typer av dekorationsmetoder så att du kan utveckla ditt erbjudande till dina nagelkunder.

Dedi:Cated of Sweden, före detta Light Elegance Göteborg är medlem i SEYF. www.seyf.se

E-handel

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.