Är du vår nästa medarbetare inom webbutveckling, design, sälj eller kommunikation? 

 

Hursomhelst är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan till oss!

Vill du vara en del av en lite mer personlig webbyrå där de två ledorden kreativitet och nyfikenhet får stå i centrum? Vi på Direktonline tror att det bästa resultatet nås genom ett nära samarbete mellan kund och medarbetare. Var med på en utvecklande resa där innovation och kreativitet får leda arbetet mot en lyckad slutprodukt! 

Vi söker ständigt efter drivna, kreativa och lösningsorienterade medarbetare inom alltifrån webbutveckling, webbdesign och grafisk formgivning till kommunikation, försäljning och mötesbokning som trivs minst lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Hos oss får du chansen att driva dina egna projekt i ett nära samarbete med medarbetare och kunder - ett arbetssätt som passar utmärkt för dig som trivs med frihet under ansvar! 

Varje medarbetare utgör en viktig del i skapandet av en innovativ och produktiv webbyrå. Med din unika spetskompetens kommer du att ingå i ett team av kreativa och drivna utvecklare, designers, säljare och kommunikatörer som tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål - nöjda kunder och kvalitativa slutprodukter. 

Vår målsättning är att uppnå en god balans mellan hög kundservice, väl bearbetade webbsidor och glada medarbetare. Därför söker vi dig som inte är rädd för att anta nya utmaningar, men som även uppskattar ett nära och gediget samarbete med dina kollegor.

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att skicka din spontanansökan till oss.

Ansök nu

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.