Från vision till resultat

Så här jobbar vi med våra uppdrag

 
 • Bästa möjliga start

  Kostnadsfri Konsultation

  Vi börjar alla projekt med att tillsammans med er gå igenom vad ni vill förmedla med er nya hemsida samt vilket syfte den har och vilket resultat ni önskar uppnå. Kanske ska hemsidan underlätta för er att fånga upp nya kunder eller för att vårda och informera befintliga? Vilka funktioner är viktiga för att lyckas med detta? Behöver ni ett enkelt sätt för produktvisning, e-handel, responsiv mobilanpassning av hemsidan eller andra funktioner? Vi lämnar alltid ett fast pris per offert som ni kan ta ställning till i lugn och ro.

 • Utsidan räknas visst

  Design & Struktur

  Om ni väljer att jobba med oss så har vi redan nu en bra uppfattning om hur er hemsida ska byggas upp, struktureras och om den behöver vara responsiv. Vi tittar på hur ni profilerar er i dagsläget och hur ert grafiska material ser ut i övrigt. Därefter kombinerar vi detta med nya idéer och tar fram en elegant webbdesign med bra informationsstruktur och rätt känsla. När vi har hittat grundformen i designen för hemsidan går vi vidare till nästa spännande steg i processen!

 • Det har aldrig varit enklare

  Bliss Webbstudio Eller Wordpress

  När designen är klar så byggs skissen till en riktig hemsida med vårat publiceringsverktyg Bliss Webbstudio eller WordPress. Alla funktioner vaknar nu till liv och vi kan börja lägga in er text och bildmaterial på rätt ställe. Givetvis anpassas koden enligt rådande standard så att er hemsida fungerar i alla typer av webbläsare och mobiler.

 • Att säga adjö kan vara angenämt

  Lansering & Utbildning

  När vi fyllt er hemsida med ert material gör vi en leveranskontroll, lägger upp e-postkonton, aktiverar statistikverktyg samt går igenom hur publiceringsverktyget fungerar. Inom kort har ni lärt er verktyget och kan sedan enkelt uppdatera texter, byta bilder samt tidstyra publicering av nyheter samt kampanjer och bildspel på egen hand. Något som underlättar er planering och framtida uppdateringar.

  När ni känner er trygga med att allt blev som ni ville, är det dags att säga adjö (för den här gången) och låta er pröva era vingar på egen hand.

  Men självklart finns vi fortfarande här för dig! Vår support är öppen varje dag för att svara på frågor.

 • Läs mer om hur vi arbetar

Vill ni bli kontaktade?

Tryck här så ringer vi upp!

Intresserad av att starta ett projekt med oss?

Det gillar vi! Vad kan vi hjälpa dig med? För att vi ska kunna ge dig så snabb och bra återkoppling som möjligt, berätta gärna lite mer nedan. Vi hör sedan av oss så fort som möjligt.

Vill du hellre skicka ett epost eller komma förbi så går det givetvis lika bra.
Välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter

Hur når vi Dig?

Typ av projekt

Beskrivning

Blev du rekomenderad av någon?

Jag vill bli kontaktad:

Stäng