Skapa mailkonto i Mozilla Thunderbird

Guide Mozilla Thunderbird

I vår mailsupport ingår att vi ansvarar för att den webbmail/maillösning vi levererar fungerar som den ska. Vi ansvarar även för support gällande användarfrågor i webbmail-miljön.

Vår mail går i sin tur att ansluta/koppla till diverse andra mailklienter såsom Microsoft Outlook, Thunderbird, Macmail, Iphone etc. Önskar ni hjälp att ansluta ert mailkonto till en klient eller enhet så kan vi hjälpa er med detta mot debitering: 495:-/konto och enhet*.

I många fall kan vi även hjälpa er med att exportera och importera mails, kontakta vår support för pris på detta.

*Debitering kan tillkomma i de fall där extra felsökning eller liknande behövs.

Steg 1

Under Skapa ett nytt konto väljer du E-post

Skriv in Ditt namn, E-postadress samt lösenord.

Därefter klickar du på "Konfigurera manuellt..."

Steg 2

Fyll i dessa inställningar och ersätt med eran domän adress:

Välj IMAP

Inkommande:

Server: nmail7.ballou.se
(din nmail server, du kan fråga oss vilken det är om du är osäker) 
Port: 143
SSL: Ingen
Autensiering: Lösenord
Användarnamn: namn@dindomän.se

Utgående:

Server: nmail7.ballou.se
(din nmail server, du kan fråga oss vilken det är om du är osäker) 
Port: 2525
SSL: Ingen
Autensiering: Lösenord
Användarnamn: namn@dindomän.se

 

Välj, jag förstår riskerna och tryck på Klar.

Ditt konto är nu inlagt!

Njut av våra kakor med en härlig kopp kaffe! Vi använder oss utav kakor på den här hemsidan. Vissa för att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, andra för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer om kakor
Inställningar för samtycke

Inställningar för samtycke

Läs mer om kakor
Nödvändiga kakor
Dessa kakor används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa kakor kan därför inte stängas av. Kakor används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda kakor
Denna typ av kaka hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder kakor till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade kakor analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa kakor används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av kakor kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.