Starta E-handel med oss

-eller ta er befintliga webbshop till en ny nivå!

I samarbete med er som kund tar vi fram en unik design och all nödvändig funktionalitet för att kunna komma igång med e-handel eller öka omsättningen i er redan etablerade webbshop. 

När design samt installtion är färdig lägger vi in de första produkterna åt er samt visar hur ni genom några enkla knapptryckningar kan utöka ert sortimentet, skapa olika prislistor, erbjudanden, rabatter, se orderhistorik och mycket mer.

Behöver ni hjälp med att koppla ihop er webbshop med ett affärssystem som exempelvis Visma SPCS, Specter, Hansa World m.fl. eller sajter såsom Prisjakt och Pricerunner, då har vi kontakterna, erfarenheten och kunskapen.

Unik design av er webbshop

På vårt kontor i Göteborg designar vi e-handelslösningar till kunder runt om i landet. Allt sker utefter era önskemål, behov, målgrupp och syfte.

Vi levererar designförslag på såväl startsida som produktvyer, förslagen bollas och justeras tills vi hittat rätt känsla och struktur. I nästa steg påbörjas arbetet med att anpassa funktionaliteten utefter ert sätt att jobba och vårt arbete är inte klart förrän ni är helt nöjda med er levererade webbshop.

Vi vet vad som krävs för att skapa fler affärer och tillsammans med er, lyfter vi ert varumärke och skapar förutsättningarna för att sticka ut i konkurrensen om kunderna.

 

 

Valfrihet till era kunder

Koppla er e-handel till de betalsystem era kunder efterfrågar

När ni ska starta er webbshop kommer ni även behöva ett sätt att ta betalt av era kunder. Därför kan vi till er webbshop koppla en mängd olika betalsystem, allt för att göra det så enkelt som möjligt för era kunder. 

Vi har kontakterna och vägleder er gärna i valet av en eller flera lämpliga leverantörer. Läs mer om de olika tjänster våra partners kan erbjuda på deras hemsidor, Payex, Dibs,  Klarna samt Payson

Detaljerad statistik

Få full kontroll över er e-handel och marknadsföring

Vi ger er tillgång till statistik över handeln i er webbshop och ni kan på ett enkelt sätt se trafiken ni haft på er webbplats samt hur era kunder hittade till er.

Ett värdefullt verktyg som kan hjälpa er att få fler besökare och kunder i er webbshop.

Har ni råd att inte mäta era resultat? Genom att lära känna era besökare kan ni även se till att synas i rätt forum, vid rätt tillfälle och få ut maximal effekt av era marknadsinsatser. 

  

 

Koppling mot affärssystem

Bliss E-handel kan via vårt samarbete med Sharespine kopplas mot en rad olika system så som Visma SPCS, Fortnox, Specter, Mamut, Hogia, E-conomic m.fl. Genom att koppla ert ekonomisystem mot er webbshop kan ni synkronisera lagersaldo, prislistor, artiklar och kunder med mera.

Order som görs i webbshopen överförs automatiskt till ert ekonomisystem. Tack vare kopplingen mot er webbshop minimeras administration kring order och register.

Har ni ett annat affärssystem än ovan nämnda? Ring oss och berätta hur ert behov ser ut så kan vi skräddarsy en lösning som effektiviserar och maximerar er e-handel.

Vill ni bli kontaktade?

Ja, ring upp oss!

Intresserad av att starta ett projekt med oss?

Det gillar vi! Vad kan vi hjälpa dig med? För att vi ska kunna ge dig så snabb och bra återkoppling som möjligt, berätta gärna lite mer nedan. Vi hör sedan av oss så fort som möjligt.

Vill du hellre skicka ett epost eller komma förbi så går det givetvis lika bra.
Välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter

Hur når vi Dig?

Typ av projekt

Beskrivning

Blev du rekomenderad av någon?

Jag vill bli kontaktad:

Stäng